Víte, jak nejlépe vybrat elektrocentrálu pro vaše potřeby?

Nabídka elektrocentral

Elektrocentrály jsou zařízení sloužící k výrobě elektrické energie z různých zdrojů energie. Tyto zařízení mají široké využití a mohou být nasazeny v různých prostředích a situacích. Vyberte si tu pravou pro vás.

 

Vybrat elektrocentrálu je základ úspěchu

Generátor, nebo jinak elektrocentrála, je výkonné zařízení, které je schopné vám poskytovat elektrickou elektřinu i na místech, kde není šance se připojit ke klasickému dálkovému rozvodu. Můžete ji použít na stavbě, na chalupě, na cestách nebo doma jako záložní zdroj v případě havarijního stavu.

Celkově lze elektrocentrály vidět jako klíčový prvek v poskytování elektrické energie v různých prostředích a situacích, kde je potřeba nezávislý zdroj energie. Je důležité vybrat správný typ v závislosti na konkrétních potřebách, podmínkách umístění a dané situace.

Dokáže zabezpečit i náročné potřeby průmyslu

V průmyslových odvětvích jsou elektrocentrály široce využívány k zajištění nepřetržité výroby a provozu zařízení. Mohou být poháněny různými zdroji energie, včetně fosilních paliv, solární energie nebo vodní energie. Z naší nabídky je pro tyto účely skvělou volbou vysoce výkonná naftová elektrocentrála HDE60RST3. Vybavili jsme ji motorem nejvyšší kvality s působivým výkonem 63 kW. S takovou silou se na elektrocentrálu můžete spolehnout i ve velmi náročných provozech.  

Záložní zdroj v domácnosti

Mít doma elektrocentrálu nemusí být jenom výhodné, v některých chvílích dokonce životně nezbytné. V případě výpadku dodávek elektřiny budete plně samostatní, zabezpečíte si nadále chod celé domácnosti, napájení baterií včetně nabíjení mobilů a notebooku. Můžete tak být bez nepříjemného přerušení v kontaktu s kolegy a klienty při práci z domova.

A v případě, že máte doma nemocného pacienta závislého na elektrických přístrojích, je vlastní záložní generátor dokonce nutností. V žádném případě se tak nemusíte obávat black outu. Skvělý poměr cena/výkon nabízí benzínová elektrocentrála HGG 11000E-E3. Tato výkonná třífázová elektrocentrála s AVR a vibrační izolací vás nenechá ve štychu za žádných okolností.

Nenechte se vyrušit při práci

Spolehlivá elektrocentrála by neměla chybět ani v kanceláři. Hoří termíny, nový klient čeká na vaši skvělou nabídku, nebo se jen blíží zasloužený víkend a najednou vypadne elektřina a notebooky hlásí vybité baterie. Dodavatel hlásí rozsáhlou poruchu a oprava je v nedohlednu. I to se může stát. V takovém případě je skvělé mít po ruce záložní zdroj, v klidu práci dokončit a vyrazit s čistým stolem na čas domů.

centrala stabna

Práce na staveništi

Na staveništích jsou elektrocentrály nutností. Není možné v dnešní době pracovat a stavět bez zdroje elektřiny. S vlastními generátory budete soběstační a dodržíte veškeré termíny bez ohledu na to, zda budou k dispozici standardní místní zdroje. Využijete je k napájení přístrojů, nářadí i osvětlení.

Vyberte si z naší široké nabídky a ušetříte si tahání desítek metrů kabelů. Zamotat a zakopávat o ně není nic příjemné. Zapojte míchačku, sbíječku či jiné nářadí bez toho, aby se vám motaly natahané kabely pod nohami. Pracovníci budou výkonnější a spokojenější. Skvělou volbou může být dieselový generátor Hahn & Sohn HDE 9000SA-SA3.

Na chatě i chalupě

Generátor je nepostradatelný společník také na chatě či chalupě. Podle vašich potřeb a preferencí si můžete zvolit benzínový, naftový nebo invertorový. Ani mimo civilizace nemusíte zůstat bez zdroje. Pohodlně napojíte drobné spotřebiče nebo nabijete mobil. Pro citlivé přístroje jsou vhodné invertorové elektrocentrály, které díky speciální technologii dodávají stabilní proud a tím chrání spotřebiče.

 Moderní jednofázová benzínová elektrocentrála HGG 3100X s AVR a výkonem 3,3 kW je vhodná pro kutily a menší provoz. Oceníte ji proto na chatě, ať už budete potřebovat zapojit vrtačku, vysavač nebo malý spotřebič.

 

Zabezpečte venkovní akce

Na venkovních akcích, jako jsou festivaly, koncerty nebo sportovní události, potřebujete mobilní elektrocentrály pro osvětlení, ozvučení a další nezbytnosti. Postavte aparaturu a uvařte si kafe bez ohledu na to, zda máte k dispozici místní zdroj energie. Díky výkonné elektrocentrále si můžete dopřát i oslavu nebo svatební obřad v přírodě a zároveň s veškerým komfortem a zábavou.

Obsluha zahrady a dílny

Na zahradě určitě oceníte moderní elektrické pomocníky. Díky vlastní elektrocentrále je můžete zapojit i na odlehlých částech zahrady nebo v dílně, kde nemáte nataženou elektřinu z domu. Jsou tedy užitečné pro všechny, kteří mají zahradu v místě, kde není snadný přístup k elektrické síti, nebo si vybudovali dílnu ve staré stodole. Odpadne vám tak náročné a zdlouhavé vyřizování s místními úřady.

Pohodlné kempování

Při kempování si vezměte sebou vlastní zdroj energie a pohodlně si zapojte světla, nabíjejte elektroniku nebo zapojte elektrickou plotýnku pro přípravu teplé snídaně. Malá a velmi šikovná invertorová elektrocentrála H IG 1000 za pár stovek se snadno přenáší a pohodlně ji odvezete kam potřebujete. Můžete s ní vyrazit třeba na cesty karavanem.

Kemp

Pomoc hasičskému sboru

Hasiči mohou v případě nouze nutně potřebovat vlastní zdroje elektrické energie při hašení požárů, osvětlování prostoru, napájení komunikačních zařízení nebo hydrauliky potřebné pro vyproštění osob. Mobilní elektrocentrály jsou ideálním řešením pro tyto situace. Pokud sháníte řešení pro váš hasičský sbor, určitě s nákupem neváhejte.

Zapojení centrály

IZS – Integrovaný záchranný systém

Elektrocentrály jsou klíčovým prvkem také pro jiné záchranné složky, kdy jsou nezbytnou součástí v systému záchranných operací. Poskytují tak potřebný a zároveň nezávislý zdroj energie pro nemocnice, příjmová střediska a další klíčová zařízení během mimořádných událostí. Skvělé uplatnění najdou malé přenosné generátory v těžko přístupných místech.

 

Další podrobnosti a veškeré technické parametry najdete vypsané u jednotlivých produktů naší nabídky v e-shopu. Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.