Hahn & Sohn Benzínová elektrocentrála HGG 8000X

Snímek obrazovky 2024-03-18 v 10.38.55

Hahn & Sohn Benzínová Elektrocentrála HGG 8000X: Spolehlivý Zdroj Elektrické Energie

Elektrocentrály jsou klíčovým prvkem pro zajištění elektrické energie v situacích, kdy není dostupná elektrická síť nebo je nestabilní. Jednou z kvalitních možností na trhu je benzínová elektrocentrála HGG 8000X od společnosti Hahn & Sohn. Tento výrobek přináší spolehlivý zdroj energie pro domácnosti, stavby, nebo jako nouzový záložní zdroj v případě výpadku proudu.

 

Výkon a Elektrické Parametry

Elektrocentrála HGG 8000X disponuje maximálním výkonem 6.5 kVA / 6.5 kW a jmenovitým výkonem 6 kVA / 6 kW, což z ní činí vhodnou pro napájení jak základních spotřebičů v domácnostech, tak i náročných zařízení na stavbách nebo v průmyslu. Díky regulaci napětí pomocí systému AVR je zajištěna konstantní a stabilní dodávka elektrické energie, což chrání připojená zařízení před možnými poškozeními způsobenými výkyvy v napětí.

Design a Pohodlí

Robustní konstrukce elektrocentrály HGG 8000X je doplněna o praktické funkce, jako jsou vestavěná kolečka a ergonomické madlo, což zajišťuje snadné přenášení a manipulaci s elektrocentrálou i v náročných podmínkách. Ovládací panel je intuitivní a přehledný, což umožňuje snadnou obsluhu i pro méně zkušené uživatele.

Bezpečnost a Ekologie

Bezpečnost je prioritou pro Hahn & Sohn, a proto je HGG 8000X vybavena řadou bezpečnostních funkcí, včetně automatického odstavení v případě přetížení. Díky splnění nejnovějších emisních norem minimalizuje elektrocentrála svůj negativní dopad na životní prostředí a zajišťuje ekologickou udržitelnost provozu.

Snímek obrazovky 2024-03-18 v 10.39.45

Objem Palivové Nádrže a Spotřeba

Elektrocentrála disponuje palivovou nádrží s objemem 25 l a olejovou nádrží s objemem 1,1 l. Spotřeba paliva při 50% zatížení činí 2,3 l/h, což zajišťuje dlouhou dobu provozu a efektivní využití paliva.

Startér a Další Parametry

Elektrocentrála HGG 8000X je vybavena ručním startérem, který umožňuje spolehlivé a snadné spuštěnímotoru. S hmotností 86 kg a rozměry 680x540x545 mm je HGG 8000X robustní, avšak přesto snadno přenosnou elektrocentrálou, která nabízí vysoký výkon a spolehlivost ve všech situacích.

 

Použití Elektrocentrály HGG 8000X

Elektrocentrála HGG 8000X je ideálním společníkem pro širokou škálu aplikací, od domácností po profesionální využití na stavbách či průmyslových areálech. Je vhodná pro:

  • Domácnosti: Jako záložní zdroj energie v případě výpadku elektrické sítě.
  • Stavby: Pro napájení nářadí, osvětlení a dalších elektrických zařízení na stavbách.
  • Průmysl: Pro zajištění elektrického napájení v odlehlých oblastech nebo jako záložní zdroj energie v průmyslových provozech.

Díky svému vysokému výkonu, spolehlivosti a praktickým funkcím je elektrocentrála HGG 8000X skvělou volbou pro ty, kteří potřebují spolehlivý zdroj energie v každodenním provozu i v případě nečekaných událostí.

Hahn & Sohn Benzínová Elektrocentrála HGG 8000X je spolehlivým a výkonným zdrojem elektrické energie, který nabízí široké možnosti využití pro různé typy uživatelů. S jejím vysokým výkonem, praktickými funkcemi a důrazem na bezpečnost a ochranu životního prostředí představuje ideální volbu pro domácnosti, stavby, průmyslové podniky a další profesionální uživatele. Bez ohledu na to, zda potřebujete spolehlivý záložní zdroj energie pro domácnost, pracovní nástroj na stavbě nebo zajištění elektrického napájení v průmyslovém prostředí, elektrocentrála HGG 8000X od společnosti Hahn+Sohn je tu pro vás, aby vám poskytla stabilitu a spolehlivost, kterou potřebujete.

Snímek obrazovky 2024-03-18 v 10.40.21