Využijte efektivně noční tarif a vytápějte levně celý den

AKUMULAČNÍ KAMNA

Akumulační kamna jsou připojené k nízkému nočnímu tarifu a nahromaděné teplo pak uvolňují celý den i v době, kdy je nabíjení mimo provoz. Díky tomuto sofistikovaného systému šetříte energii a své finance. Navíc se v každé místnosti umí “akumulačky” regulovat samostatně.

 
 

Jak akumulační kamna fungují

Jádrem dnešních akumulačních kamen jsou cihly nebo speciální kameny, které umí natáhnout a dlouhou dobu udržet vysoké teplo a následně ho pozvolna uvolňují do prostoru. V nočním tarifu, kdy je sazba za odběr elektřiny levnější, se proto mohou výhodně nabíjet a přes den už jenom sálají požadované teplo. Systém není na sobě vzájemně závislý a můžete tak v každé místnosti regulovat potřebnou teplotu samostatně.

 

Pro instalaci nepotřebujete žádné speciální rozvody jako u teplovodního radiátoru, stačí vám elektrické rozvody. Kamna můžete umístit na zem, pověsit na zeď, nebo zvolit extra plochý typ pro úsporu místa, který je navíc velmi elegantní.



Akumulační kamna
 
Akumulační kamna

Výhody akumulačních kamen

  1. Levný provoz díky nabíjení v předstihu počas nízkého tarifu.

  2. Až o třetinu nižší náklady oproti přímotopnému vytápění

  3. Jednoduchá instalace, možnost postavení na podlahu.

  4. Žádné odpadní látky ani pevný odpad.

  5. Tichý a čistý provoz.

  6. Neznečišťují ovzduší.

 

Akumulační kamna statická TTB-E 7 Duo

Nepotřebujete být znalec, s těmito kamny můžete přenechat vytápění a regulaci plně v rukou celého automatizovaného systému. Skvělý poměr cena/výkon vám zaručí spokojenost, kvalitu a ekonomickou úsporu. Naprogramovat můžete dokonce teplotu na každou hodinu a každý den pro celý týden dopředu a víc se nemusíte o topení starat.

 

Regulace topení na dálku

Přikoupením WiFi rozbočovače můžete převzít kontrolu nad systémem na dálku. Takto můžete vytápění spravovat na dálku a v případě, že změníte plány, můžete tomu přizpůsobit i potřeby teplotního komfortu v domácnosti. Centrum Technotherm vám odemkne řadu dalších funkcí, které vám pomohou snížit vaše provozní náklady a poskytnou statistiky spotřeby energie. Díky možnostem účtu a funkcí geografického umístění, umí přepnout vaše vytápění na nižší úroveň, kdykoli opustíte nastavený prostor.

 

Nástěnný topný panel VPS DMS

Elegantní elektrické topné teleso, které umístíte na zeď podle vaší potřeby a zároveň nezabere příliš místa je dobrou volbou všude, kde potřebujete dodatečně vyřešit vytápění místnosti. Integrovaný termostat DMS je možné ovládat na dálku a pohodlně tak kontrolovat a regulovat teplotu už před příchodem domů. Nebo naopak můžete snížit vytápění, pokud se rozhodnete zůstat na cestách déle.

Výhody topných panelů VPS DMS

  • kvalitní silné ocelové pouzdro pro dlouhou životnost
  • speciální keramické desky pro udržení tepla
  • dvojitá ochrana proti přehřátí
  • termostat s funkcí dne v týdnu
  • detekce otevřeného okna
  • adaptivní ovládání startu
  • možnost připojení k internetu
  • 100 % keramických přírodních materiálů
  • neznečišťuje životní prostředí