📢 Elektrocentrály a odvlhčovače skladem – více než 100 kusů od každého typu! 🔋⚡️ Doručení po celé ČR do 24 hodin. 🚛 Rozvoz na trase Ostrava, Opava, Krnov, Jeseník (zadáte v objednávce) 📍 Osobní odběr na adrese: Bolatická 39, Kravaře u Opavy, otevřeno 8:00 - 16:00 hod. 📞 Kontakt: +420 558 842 080. ❓ Potřebujete poradit s výběrem? Vyzkoušejte náš orientační kalkulátor výkonu. 📊

Proč koupit vysoušeč vzduchu/odvlhčovače Master?

Ať již řešíte zvýšenou vlhkost v místnosti, která způsobuje plísně nebo potřebu vysušit zdi, které byly poškozeny povodněmi, je třeba zvážit investici do kvalitního odvlhčovače vzduchu, který vám pomůže udržet prostor suchý a zdravý. V takovém případě doporučujeme investovat do kvalitního odvlhčovače vzduchu, který je výrazně výkonnější než levné a nekvalitní alternativy. Značka Master patří mezi lídry na trhu a přináší řadu výhod. Zde je několik důvodů, proč si vybrat právě vysoušeč vzduchu Master.

7794-4 (1)

1. Ušetřete čas a peníze

Odvlhčovače Master dokážou výrazně urychlit stavební a rekonstrukční práce, kde je rychlost vysoušení klíčová. Díky tomu, že odvlhčování snižuje vlhkost efektivněji než tradiční metody (jako vytápění a větrání), ušetříte nejen čas, ale i finanční prostředky.

2. Flexibilita a mobilita

Potřebujete zařízení, které zvládne různé prostředí? Odvlhčovače Master jsou navrženy tak, aby byly mobilní a snadno přenosné, takže je můžete využívat na více místech – ať už na stavbách, v průmyslu, nebo doma.

3. Zdravé prostředí

Vysoká vlhkost podporuje růst plísní a hub, které mohou negativně ovlivnit vaše zdraví. Odvlhčovače vzduchu Master pomáhají těmto problémům předcházet a zajistit zdravější prostředí, zejména v uzavřených prostorech.

4. Ekologické a úsporné řešení

Odvlhčovače značky Master jsou nejen energeticky úsporné, ale využívají i ekologická chladicí média, čímž minimalizují svůj dopad na životní prostředí.

5. Ochrana majetku

Vlhkost může způsobit škody na uskladněném zboží, nábytku nebo elektronice. Vysoušeče vzduchu Master chrání váš majetek tím, že udržují prostor suchý a bezpečný.

6. Široký výběr podle potřeby

Master nabízí širokou škálu odvlhčovačů pro různé účely – od menších modelů pro domácnosti po výkonnější stroje pro průmyslové použití. Můžete si vybrat zařízení s výkonem, který přesně odpovídá vašim potřebám. Pro jednodušší výběr jsme vám vysoušeče Mater porovnali

Jak si vybrat odvlhčovač? 

Odvlhčovače lze využít pro různé účely, ale klíčové je, aby měly dostatečný výkon pro splnění daného úkolu. Pro výpočet potřebného výkonu můžete použít následující postup a vzorec.

Vzorec pro výpočet doporučeného výkonu odvlhčovače:
V x 3 = [m3/h]
(d x š x v) x 3 = m3/h
Příklad:
Šířka místnosti: 4 m
Výška místnosti: 3 m
Délka místnosti: 4 m
V = 4 x 3 x 4 = 48 m3


Doporučený průtok vzduchu odvlhčovače = 48 x 3 = 144 m3/h
Nejmenší vhodný odvlhčovač, který je možné použít je DH 721 s průtokem 160 m³/h. Volba výkonnějšího typu
odvlhčovače proces vysoušení zkrátí.
Pamatujte, že příliš rychlé odvlhčování může vysoušený prostor poškodit.