📢 Elektrocentrály a odvlhčovače skladem – více než 100 kusů od každého typu! 🚛 Rozvoz na trase Ostrava, Opava, Krnov, Jeseník (zadáte v objednávce) 📍 Osobní odběr na adrese: Bolatická 39, Kravaře u Opavy, otevřeno 8:00 - 16:00 hod. 📞 Kontakt: +420 558 842 080. ❓ Potřebujete poradit s výběrem? Vyzkoušejte náš orientační kalkulátor výkonu. 📊

Hahn a Sohn na veletrhu Disasters Expo Europe ve Frankfurtu

Frankfurt

Nedávno jsme se zúčastnili prestižního veletrhu Disasters Expo Europe, která se konala v německém Frankfurtu. Tato dvoudenní akce přilákala lídry a zástupce z oblasti řízení katastrof a nouzové reakce z celé Evropy. Byla to skvělá příležitost získat hlubší pohled na efektivní strategie ochrany a obnovy po přírodních katastrofách.

 

Během výstavy měli účastníci možnost setkat se s odborníky, prozkoumat nejnovější technologie a sdílet osvědčené postupy pro zvýšení odolnosti a připravenosti agentur a podniků. Tato akce, plná inspirativních řečníků a živých ukázek, přilákala delegáty z různých tržních sektorů, vládních orgánů, zástupce životního prostředí i podnikatele. Hlavním cílem bylo vyměňovat si poznatky a znalosti a společně přispívat ke změnám v celém odvětví.

Jsme hrdí, že jsme mohli být součástí této významné akce. Naše společnost Hahn & Sohn byla ve Frankfurtu zastoupena ředitelem Lukášem Hahnem, společně s Dominikem Kerlinem a Janou Moravcovou, manažery prodeje a vývoje. Naše prezentace generátorů elektrické energie vzbudila velký zájem návštěvníků a účastníků.

Generátory jsou klíčovou technologií pro zajištění nepřetržité dodávky energie během přírodních katastrof a jiných nouzových situací. Tento důležitý aspekt byl na výstavě důkladně diskutován a my jsme rádi, že jsme mohli přispět svými zkušenostmi a odbornými znalostmi.

Těšíme se na další ročník této výjimečné akce a na pokračování spolupráce s odborníky z celého světa na zlepšování připravenosti na katastrofy.

Stánek Frankfurt